Telefoonservice|Receptieservice|Secretariaat / back office|Administratie|Contact

Receptieservice

Een receptioniste is het visitekaartje van uw bedrijf, hij of zij is vaak het eerste aanspreekpunt voor uw gasten. Deze functie kunnen wij voor u op professionele wijze vervullen, bijvoorbeeld als het gaat om een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kantoorunits huren. Maar ook wanneer u geen fulltime receptioniste aan wilt of kunt nemen.

In de functie van receptioniste draagt Flexiso zorg voor de receptie en alle bijhorende taken. Hiermee wordt binnen het gebouw een centraal aanspreekpunt gecreŽerd met alle voordelen van dien. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van de telefoon, de zorg voor de koffie(hoek), het verwerken van de inkomende en uitgaande post, het ontvangen van uw gasten, het regelen van de schoonmaakwerkzaamheden, de beveiliging en alle andere gewenste werkzaamheden.

"Snel, vriendelijk, accuraat, klantgericht. Voor een betaalbare prijs altijd een assistent achter de hand, die zorgt dat je bereikbaar bent, ook al ben je zelf niet beschikbaar."
Marc ter Veldhuis - Informatie Logistiek Centrum

"Al geruime tijd maak ik met mijn advocatenkantoor gebruik van de diensten van Flexiso Telefoonservice B.V. Het aannemen van de telefoon gebeurt op een plezierige en vooral correcte wijze, waardoor mijn cliŽnten, die bij mijn afwezigheid bellen, het gevoel hebben toch contact met het kantoor te hebben. Het daarna rapporteren van het telefoongesprek stelt mij in staat weer snel en adequaat naar de cliŽnt te reageren, waardoor afwezigheid van kantoor niet hoeft te betekenen irritatie bij de cliŽnt."
Carel Molenaar - Advocaat

Flexiso B.V. - Telefoon: 026 312 02 38 - E-mail: info@flexiso.nl - Copyright - Disclaimer - Privacy statement - Verwerkersovereenkomst Website door InterXL